Hem » 20 juli 19:51, Bedrägeri, Hässleholm

20 juli 19:51, Bedrägeri, Hässleholm

Bedrägeri mot äldre kvinna, centrum.

Ytterligare en kvinna i 90-årsåldern blir utsatt för ett bedrägeri efter att en man ringt till henne, frågat henne om diverse bankrelaterade frågor och sedan skickat en annan man för att hämta hennes bankkort. Det senare i syfte att spärra bankkortet åt kvinnan. Det är oklart om något uttag från kvinnans konto ägt rum. Händelsen ska ha inträffat vid 19.00-tiden. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *