Hem » 20 juli 13:43, Trafikolycka, personskada, Kristinehamn

20 juli 13:43, Trafikolycka, personskada, Kristinehamn

En person har omhändertagits misstälnkt för drograttfylleri efter en trafikolycka i centrala Kristinehamn.

Två bilar har kolliderat på Hantverkargatan. En person i den påkörda bilen har förts till sjukhus med ambulans. Oklara skador. Föraren i den andra bilen misstänks ha orsakat olyckan och har omhändertagits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *