Hem » 20 juli 13:11, Arbetsplatsolycka, Jönköping

20 juli 13:11, Arbetsplatsolycka, Jönköping

Anställd fick handen i mangeln – förd till sjukhus.

10:59 Polis och ambulans beordrades till ett företag i området Axamo i Jönköping med anledning av en arbetsplatslycka. En man i 40-årsåldern hade manglat tvätt och fått in handen i mangeln. Han var vaken och talbar och fördes till sjukhus med ambulans. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om arbetsplatsolycka kommer skrivas för att utreda händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *