Hem » 20 juli 10:36, Skadegörelse, Lilla edet

20 juli 10:36, Skadegörelse, Lilla edet

En grövre planka orsakade under förmiddagen ett stopp i tågtrafiken mellan Lödöse och Trollhättan.

En lokförare larmade om att han hade kört på något längs spåret mellan Lödöse och Trollhättan. Tågtrafiken stoppades. Räddningstjänst och polis åker till platsen för att söka av spårområdet. Efter en sökinsats hittar man slutligen en grövre planka som någon misstänks ha lagt ut över spåret. En anmälan om sabotage mot tågtrafik är upprättad. Tågtrafiken rullar enligt uppgift sedan klockan 11:43.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *