Hem » 20 juli 08:48, Arbetsplatsolycka, Västerås

20 juli 08:48, Arbetsplatsolycka, Västerås

En man skadas när han faller från ett tak.

En man i 40-årsåldern som arbetar med byggnadsarbete på ett tak i Irsta faller några meter ner på marken och skadar sig. Han förs till sjukhus med ambulans. Polisen har varit på platsen för olyckan och inhämtat uppgifter om händelsen men den skadade mannen har ännu inte gått att höra.
Det är oklart vilket slags anmälan som kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *