Hem » 20 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:48, Göteborg, rån
En person blir rånad på ett guldhalsband i Bältespännarparken. Gärningspersonen har frågat efter en tändare och i samband med det rycker han kedjan och springer från platsen. En patrull åker till platsen. Ingen misstänkt. En anmälan om rån är upprättad.

00:19, Uddevalla, grov misshandel
En person påträffar en knivskuren man under en promenad i Dalaberg. Personen vinkar in en bil som kör den knivskadade mannen till Uddevalla sjukhus. Där blir de hänvisade till Näl. En ambulans möter upp och tar över transporten. En patrull åker till sjukhuset och där uppger den skadade mannen att han har blivit jagad av ett antal gärningspersoner och sedan blivit knivskuren över bröstet. Mannens tillstånd är inte livshotande. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen gripen i nuläget.

02:29, Göteborg, brand
Vi får ett larm om en brand på en balkong i Bergsjön. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. En granne ovanför har släckt elden med en vattenslang. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Okänd gärningsperson.

03:09, Kungälv, rattfylleri
Förarna av två personbilar kolliderar på Munkegärdegatan. I samband med kollisionen uppstår det bråk på platsen. En person som försöker gå emellan blir puttad och trillar i marken. Han slår huvudet och förs med ambulans till sjukhus. Inga uppgifter om allvarliga skador. En av förarna blir omhändertagen misstänkt för rattfylleri. En anmälan om trafikolycka samt rattfylleri är upprättad. Andra brottsmisstankar kan tillkomma.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *