Hem » 19 juli 15:07, Trafikolycka, personskada, Tibro

19 juli 15:07, Trafikolycka, personskada, Tibro

Singelolycka, personbil kördes av vägen.

Polisen larmades genom SOS AB om en singelolycka på Landsväg 201, Hjovägen. En kvinna ska ha kört av vägen i en T-korsning och där skadat sig allvarligt. Räddningstjänst, Polis och ambulans kom till platsen för att undsätt kvinnan som är i 80-årsåldern. Kvinna fick föras till sjukhus med svåra skador. Bilen togs i beslag och en anmälan om trafikbrott upprättades då kvinnan ej iakttagit stopplikt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *