Hem » 19 juli 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

19 juli 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:13 Polis och väktare beordrades till Skogsängsskolan i Eskilstuna med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. När polis anlänt till platsen visade det sig att en glasdörr till skolan slagits sönder. Polisen sökte igenom lokalen men ingen misstänkt person fanns kvar. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är oklart om något stulits.

03:52 Ett SOS-larm om brand i en container på Västerljungsvägen i centrala Trosa inkom till polisen. Väl på plats visade det sig att plast brunnit och att det inte funnits någon spridningsrisk. Polispatrullen kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen hanterat fyra viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *