Hem » 19 juli 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

19 juli 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21.08 Stöld genom inbrott, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Hunnestad, Varberg. Två personer ses ta sig in i ett förråd tillhörande en livsmedelsbutik. Personerna hinner lämna platsen i bil innan polis anländer, men patrullen får syn på bilen. Bilen stoppas, och två män som färdas i den grips. Bilen visar sig vara stulen sedan tidigare, och båda visar tecken på narkotikapåverkan. De är nu misstänkta för försök till stöld samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

00.29 Rattfylleri, Höglanda, Kungsbacka. Anmälaren till polis har tagit nyckeln till en moped, där föraren misstänks vara påverkad av alkohol. Föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för grovt rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *