Hem » 18 juli 22:26, Försvunnen person, Uppsala län

18 juli 22:26, Försvunnen person, Uppsala län

Polisen söker en man i 80-årsåldern som anhöriga anmälde försvunnen på söndagskvällen vid kl 22:26
Den senaste kända iakttagelsen av mannen är från ca klockan 18:30 i Österbybruk vid idrottsplatsen där mannen träffade bekanta. Mannen hade åkt dit för att delta i bilbingo. Därefter skulle mannen åka hem, men han har inte kommit hem.
Mannen färdas i en silverfärgad Toyota Yaris årsmodell 2004 och polisen är mycket intresserad av tips om bilar av modellen som tex stått parkerade länge och/eller på ovanliga platser eller på annat vis stuckit ut.

Personer som träffat mannen på morgonen och i Österbybruk uppger att han var varit klädd i blå jeans och rödaktig/vinröd t-shirt med blå detaljer på ärmarna. Inte vid något av tillfällena bar han glasögon.
I sökandet efter mannen är hela Norduppland aktuellt, men även Gästrikland.

Polisen tar emot tips och iakttagelser på 114 14. Ring alltid 112 i akuta situationer.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *