Hem » 18 juli 11:19, Rattfylleri, Eskilstuna

18 juli 11:19, Rattfylleri, Eskilstuna

07.58 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bil på Köpmangatan i Eskilstuna. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Han saknar också körkort men har ertappats flera gånger med att köra bil, så han blev även misstänkt för grov olovlig körning.

Dessutom hittades knivar i bilen så det blev också en anmälan om brott mot knivlagen. Dessa togs i beslag.

För att förhindra fortsatt trafikbrottslighet tog polisen bilen i beslag.

Det satt tre passagerare i bilen. En av dem blev misstänkt för ringa dopningsbrott, innehav. De andra två, en kvinna i 50-årsåldern och en man i 30-årsåldern, missänktes också för brott mot knivlagen.

Föraren är i 55-årsåldern, den misstänkta passageraren är i 40-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *