Hem » 18 juli 08:21, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 juli 08:21, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 95 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, fyra personer har omhändertagits för tillnyktring eller på grund av narkotikapåverkan. Händelser i urval:

22.33 Det kom samtal till polisen om att det hade hörts höga smällar i Nyköping. Det var lite oklart var de hade kommit ifrån, men eventuellt Ekensberg eller Hjortensbersgbadet. Polisen pratade med flera personer och sökte av flera områden, men inga spår eller säkra iakttagelser om vad som hade orsakat ljuden kunde konstateras.

22.51 Polisen fick flera samtal om en person som spelade mycket hög musik från en bil på Järnvägsgatan i Nyköping. Det skulle ha pågått i uppåt en timme. Det kom fler samtal runt 00.30 då det fortfarande pågick. Polisen åkte dit och identifierade en man i 30-årsåldern, som blev anmäld för förargelseväckande beteende genom att spela hög och störande musik.
Utöver detta har polisen hanterat en hel del ärenden med berusade personer som har bråkat, det har varit larm om misshandel, skadegörelse, etc. Men inget som lett till gripanden eller att någon har varit allvarligt skadad.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *