Hem » 17 juli 10:04, Rattfylleri, Nyköping

17 juli 10:04, Rattfylleri, Nyköping

05.35 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på E4 i höjd med Påljungshage i Nyköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri. Hans identitet gick inte att säkerställa, så han greps.

09.35 Identiteten var bekräftad och gripandet hävdes. Det är en man i 25-årsåldern. Han är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav, grov olovlig körning, samt hastighetsöverträdelse. Polisen fattade beslut om att beslagta bilen för att förhindra fortsatt brottslighet.

Hastigheten uppmättes till 159 km/h där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h.

Lyckligtvis skadades ingen i samband med körningen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *