Hem » 17 juli 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

17 juli 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott, eget bruk. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Brand, Överkalix
Polis beordras till en adress i Tallvik med anledning av brand i en villa. Det är oklart hur branden uppstått och det ska utredas. Platsen spärras av och en anmälan gällande mordbrand upprättas.

01:03 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en camping utanför Piteå med anledning av misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av en okänd man utomhus. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

01:27 Trafikbrott, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Det råder kör- och brukandeförbud för bilen och ordningsböter utfärdas.

02:36 Misshandel, Gällivare
Polis som arbetar i centrala Gällivare i samband med krogstängning får kännedom om en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Förhör hålls och anmälan upprättas.

02:54 Trafikbrott, Piteå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Piteå. Fordonet går fortare än tillåten hastighet och föraren, som är minderårig, misstänks för olovlig körning. Vårdnadshavare kontaktas och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka på E4 vid Ersnäs, Luleå kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *