Hem » 16 juli 18:24, Misshandel, Västra Götalands län

16 juli 18:24, Misshandel, Västra Götalands län

Misshandel i relation, Polisområde Fyrbodal.

En kvinna ringer polisen då hennes sambo under dagen slagit henne flera gånger i ansiktet med knuten hand. Hon har även blivit sparkad i ryggen. Polisen åkte till platsen och kumde gripa mannen som befann sig i bostaden. Inga uppgifter om att kvinnan behövde åka till sjukhus. En anmälan om misshandel kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *