Hem » 16 juli 16:52, Bråk, Gislaved

16 juli 16:52, Bråk, Gislaved

13.34 Polisen fick samtal om att ett par personer hade bråkat utomhus vid fotbollsplanen i området Henja i Gislaved.

Polisen kom dit och fick tag i tre män i övre tonåren som ska ha varit inblandade. Två av dem ska ha slagits med varandra och den tredje var att betrakta som ett vittne. Det är oklart vad som har hänt, men en av dem fördes till sjukhus med ambulans. Preliminärt lindrigt skadad i en arm. Polisen kommer att utreda händelsen som misshandel alternativt grov misshandel. Eventuellt ska ett tillhygge ha använts i bråket.

Det förelåg inte gripandeskäl på någon av de inblandade.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *