Hem » 16 juli 08:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

16 juli 08:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.36 åpolisen har hittills detta dygn hanterat ett 80-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits för brott, femn har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.06 polisen fick samtal om att gröna laserstrålar hade synts i samhället Mantorp i Mjölby. Polisen har påbörjat en utredning om ringa misshandel där en person i 30-årsåldern har blivit utsatt för grön laser som träffat i ögonen med obehag och andra symptom som följd. Polisen åkte till Mantorp och spanade men kunde inte hitta någon misstänkt person. Polisen behöver allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser från Mantorp med koppling till grön laser. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

01.44 polisen fick uppgifter om att ett inbrottslarm hade utlöst på Gränsliden i Linköping. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt och då anträffades en man i 40-årsåldern som blev misstänkt för grov stöld genom inbrott i bostad. Han greps och fördes till polisstationen för förhör. Mannen är ännu vid 08-tiden när detta skrivs, gripen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *