Hem » 16 juli 07:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

16 juli 07:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:33 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bosvedjan. Bilen är avställd och det råder körförbud. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan ska upprättas. Bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet.

04:32 Trafikolycka, Sundsvall
Polis beordras till Njurunda med anledning av en viltolycka där en älg och ett fordon är inblandade. Föraren förs med ambulans till sjukvård för kontroll. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Ytterligare två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador i samband med de olyckorna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *