Hem » 16 juli 06:13, Sammanfattning natt, Hallands län

16 juli 06:13, Sammanfattning natt, Hallands län

23.55 Trafikolycka, Fyllinge, Halmstad. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Fyllinge där en singelolycka med en motorcykel inträffat. Föraren är vaken och talbar, men förs till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

00.29 Stöld genom inbrott, Nyhem, Halmstad. Polis skickas till Nyhems torg, där en man slagit sönder ett fönster och plockar därifrån ut lådor. Polis får syn på mannen i anslutning till torget, och han grips som misstänkt för stöld genom inbrott i ett lager. Han har misstänkt stöldgods på sig i form av godis.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *