Hem » 16 juli 02:18, Ofredande/förargelse, Uppsala

16 juli 02:18, Ofredande/förargelse, Uppsala

En man som stått gömd börjar förfölja en kvinna.

När en kvinna i 30-årsåldern går längs Von Bahrska häcken hoppar en man fram som stått gömd bakom en buske. Kvinnan börjar springa och mannen springer efter. Mannen hinner inte ikapp och stannar i skogen så kvinnan kommer hem utan att något mer händer henne.
Polis söker efter mannen men han anträffas inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *