Hem » 15 juli 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 juli 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.57 polisen fick uppgifter om att en kvinna kunde vara utsatt för misshandel i en bostad i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning av händelsen. Polisen kallades på en ambulans som förde den drabbade kvinnan, som är i 20-årsåldern till sjukhus. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel med anledning av att den drabbade har fått slag på olika delar av kroppen och även blivit knuffad. Det finns en person som är misstänkt och den drabbade har en relation med den misstänkte. Skadeläget på kvinnan är inte känt för undertecknad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *