Hem » 15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:50 Brand, Lerum.
Polis larmades om en brand på Göteborgsvägen i Lerum. Branden som snabbt kunde släckas av Räddningstjänsten misstänks vara anlagd. Det ska ha brunnit i en stolpe i anslutning till en träningslokal där Nordic Wellness driver verksamhet, polisen upprättade en anmälan om mordbrand.

01:15 Bilbrand, Göteborg.
Polis och Räddningstjänst fick uppgifter om en brinnande bil på Mejramgatan i Lövgärdet, Göteborg. Branden kunde släckas och endast två bilar skadades, det var storspridningsrisk då flera bilar var parkerade ganska tätt. Polis upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *