Hem » 15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

22:05 Ordningsbot, Falkenberg.
Polispatrull stoppade en förare av a-traktor då denne talade i handhållen mobiltelefon under färd. Föraren en pojk under 18år fick då en ordningsbot. Vidare kontrollerades den a-traktor som pojken körde och en flygande inspektion genomfördes, detta resulterade i att fordonet ska genomgå en registreringsombesiktning.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *