Hem » 15 juli 06:00, Misshandel, grov, Göteborg

15 juli 06:00, Misshandel, grov, Göteborg

Grov misshandel, Linnégatan

Polispersonal kunde med hjälp av övervakningskameror i området se hur en man misshandlades av två gärningsmän i korsningen Linnégatan/Andra Långgatan. Gärningsmännen ska ha slagit målsäganden till marken och därefter stampat och sparkat mannen bland annat i huvudet. Flera polispatrullen var snabbt på platsen och kunde gripa en misstänkt gärningsman och ytterligare en person blev omhändertagen för LOB (Lagen om omhändertagande av berusad person).
En anmälan om grov misshandel kommer att upprättas.
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *