Hem » 14 juli 19:03, Försvunnen person, Mora

14 juli 19:03, Försvunnen person, Mora

Polisen har inlett så kallad statlig räddningstjänst enligt Lagen om skydd mot olyckor, LSO.

Anledningen är eftersöket efter en person som är försvunnen i trakterna väster om Gesunda, Mora kommun. Den försvunne är en man i 75-årsåldern. Mannen har befunnit sig i skogen för att plocka hjortron och därefter förrirrat sig. Det råder hårt väder i området för närvarande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *