Hem » 14 juli 11:34, Försvunnen person, Norrköping

14 juli 11:34, Försvunnen person, Norrköping

09.50 polisen fick samtal från hemtjänstpersonal om att en äldre man, i 85-årsåldern, saknades ifrån sin bostad i Pryssgården, Norrköping. Mannen sågs senast i går kväll vid 23-tiden då han var i bostaden.  Det är oklart när han under denna tid (23–09.50) har lämnat bostaden.

Mannen har en sjukdomsbild som gör att han har mycket svårt att orientera sig.

Mannen är som tidigare nämnts ca 85 år, han är ca 180 cm lång och har normal kroppsbyggnad. Han har mörkgrått kort hår pch kort skägg. Han kan bära glasögon och går troligen med kryckor.

Det är något osäkert hur han är klädd men i bostade saknas det en gulbeige skjorta, en gulbeige t-shirt och gulbeige shorts.

Polisen har meddelat kollektivtrafiken i Norrköping om mannens försvinnande.

Polisen har påbörjat ett eftersöksarbete och inledningsvis arbetar fem polispatruller med att leta efter mannen. Eftersöksarbetet inleddes med att söka i det absoluta närområdet i och omkring bostaden och sedan på andra platser där det kan vara sannolikt att han kan finnas.

Polisen vädjar nu till allmänheten om tips. Alla tips om personer som liknar det angivna signalementet är av största vikt och den som vill tipsa polisen bör ringa 112 och begära att få bli kopplad till ”Polisens regionledningscentral Öst angående en försvunnen eftersökt person”

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *