Hem » 14 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

14 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:35 Arbetsplatsolycka, Göteborg
En man skadades i en arbetsplatsolycka på Ja Prippsgata i Göteborg. Mannen som är lastbilschaufför fick en balk i huvudet och skadades i huvudet. Mannen blödde från huvudet men var vid medvetande. Han fick föras med ambulans till sjukhus för vård. Anmälan om arbetsplatsolycka upprättades.

01:19 Grov stöld, Brunnsparken
Polis vinkades in av en kvinna i Brunnsparken, Kvinnan som är i 50-årsåldern uppgav för patrullen att hon rånats på sin mobiltelefon 15 minuter innan i Brunnsparken. Polispatrullen lyckades få ett spår på en misstänkt gärningsman och kunde omhänderta en man i 25-årsåldern vid Beryllgatan. Anmälan om grov stöld upprättades.  

05:12 Bedrägeri, Göteborg
Skyddsvakter för Göteborgshamn har hittat skimmningsutrystning på en bensinstation vid Ytterhamnsvägen i Göteborg och de kontaktade polisen. En Polispatrull har åkt till platsen för att spårsäkra platsen och beslagta utrustningen, en utredning om misstänkt bedrägeri är påbörjad. Ingen misstänkt gripen i nuläget.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *