Hem » 13 juli 10:41, Misshandel, Söderhamn

13 juli 10:41, Misshandel, Söderhamn

Polisen larmas till en adress i Söderhamn där en kvinna ska ha blivit misshandlad av en man som hon har en relation med. Enligt kvinnan, som är i 20-årsåldern, har också deras gemensamma barn bevittnat misshandeln.

Efter misshandeln har mannen lämnat platsen. Men under tiden patrullen är på plats kommer mannen tillbaka. Mannen, som är i 25-årsåldern, grips och förutom misshandel i nära relation blir han också misstänkt för barnfridsbrott.

Den nya lagen om barnfridsbrott trädde i kraft den 1 januari i år och innebär att det blir det straffbart att utsätta barn att bevittna brott i nära relation. Ett barn som bevittnar våld blir nu målsägande och har då rätt till målsägandebiträde och skadestånd.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *