Hem » 13 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

13 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.17 Kungsbacka, trafikbrott
På länsväg 158 i Kullavik körde en mopedist omkull. Föraren sprang dock från platsen men kunde senare hittas i sin bostad. Den misstänkte är en pojke i 15-årsåldern som rapporteras för vårdslöshet i trafik och får sitt körkort omhändertaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *