Hem » 13 juli 04:43, Olovlig körning, Olofström

13 juli 04:43, Olovlig körning, Olofström

Olovlig körning vid singelolycka, Gjutarevägen.

Polis skickades till Gjutarevägen med anledning av en olycka där en bil kört i diket. På plats konstaterades att föraren var en flicka under 18 år och en anmälan om olovlig körning upprättades. Ingen person kom till skada i samband med avåkningen och flickan överlämnades till vårdnadshavare av polis.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *