Hem » 13 juli 01:07, Misshandel, grov, Borgholm

13 juli 01:07, Misshandel, grov, Borgholm

Man slagen med glasflaska, Köpingsvik.

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans efter att han blivit slagen med en glasflaska i huvudet av en annan man i samband med ett bråk i Köpingsvik. Polis har varit på plats och förhört vittnen samt sökt efter gärningsmannen med bland annat hundpatrull.

Ärendet rubriceras som grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *