Hem » 12 juli 21:00, Rattfylleri, Tingsryd

12 juli 21:00, Rattfylleri, Tingsryd

Misstänkt drograttfylleri, Väckelsång.

En polispatrull signalerar åt en personbil att stanna för kontroll på väg 27/29 i norrgående körriktning. Personbilisten väljer då att köra från platsen och polispatrullen följer efter. En kort stund senare kan bilen stoppas strax norr om Väckelsång och i bilen anträffas två män i 30-årsåldern. Föraren medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri och misstänks också för grov vårdslöshet i trafik. Passageraren medtas för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *