Hem » 12 juli 11:33, Försvunnen person, Göteborg

12 juli 11:33, Försvunnen person, Göteborg

En man anmäls försvunnen från sitt boende i Lillhagen, som han lämnat någon timme tidigare. Mannen rör sig obehindrat, och tycker om att promenera. Han har dock svårt att orientera sig, och har inte återkommit till sitt boende. Polis har inlett en sökinsats efter honom, men det finns inga uppgifter om var han kan ha rört sig. Polisen är därför i stort behov av allmänhetens hjälp med eventuella iakttagelser av mannen.

Mannen, som heter Gunnar, är i 80-års åldern. Har var vid försvinnandet i klädd en blå tjocktröja med dragkedja, under den en rödrutig skjorta, blå keps och svarta mjukisbyxor. Han har smal kroppsbyggnad och är ca 160 cm lång. Han bär glasögon.

Vid eventuella iakttagelser av Gunnar tas tacksamt emot via polisens växel 114 14.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *