Hoppa till innehåll
Hem » 12 juli 08:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 juli 08:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Händelser i urval:

01.16 Polisen fick samtal från ambulanspersonal om att de anträffat en skadad man utomhus på Källvindsgatan i Norrköping. Polisen kom dit. Mannen ska ha blivit misshandlad, oklart av vem. Mannen, som är i 50-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst, men han var vaken och talbar. Det är ännu oklart vad som har hänt. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel.

04.15 Polis larmades till Fogdegatan i Skäggetorp, Linköping. Inringaren hade hört höga smällar. Polisen kom dit med flera patruller. Polisen stoppade ett par personer för kontroll. En av dem, en man i 20-årsåldern misstänktes cykla på en stulen el-cykel. Han blev misstänkt för häleri, samt ringa narkotikabrott innehav. Polisen kunde inte hitta något som förklarar ljudet av höga smällar.

04.42 Det kom larm om en brand utomhus vid Mantorps järnvägsstation. Räddningstjänst och polis åkte dit. Det visade sig vara tre mindre bränder som verkade vara anlagda. Polisen skrev anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.