Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

10 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:36 Rattfylleri mm. Borås.
Polis larmades om en rattfyllerist en anmälare hade observerat bilen och ringt till polisen. Strax efter så var polisen på plats och skulle stoppa bilen och föraren som körde vingligt. Föraren som senare visade sig vare en kvinna i 30-årsåldern vägrade stanna bilen och körde mot rött ljus och höll vid flera tillfälle på att krocka. Polispatrullen fick till slut stopp på kvinnan som då hade kört på polisbilen vid ett tillfälle.
Anmälan om grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, ej stannat på polismans tecken. Misstänkt omhändertogs enligt LOB ( Lagen om omhändertagande av berusad person).   

02:53 Rån, Göteborg.
Polisen fick samtal om ett rån som skulle skett 40 minuter tidigare på Andra Långgatan i Göteborg. Målsägaren en man i 35-årsåldern ska då blivit rånad av tre okända gärningsmän. De ska ha slagit målsägaren i ansiktet och ryckt av honom ett halsband. Ingen gripen, Anmälan om rån upprättades.

03:31 Rån, Göteborg.
En polispatrull på uppdrag blev avbrutna av en man i 30-årsåldern som uppgav att blivit rånad ca 20 minuter tidigare på Drottningtorget. En okänd gärningsman ska då ha hotat honom med kniv och rånat honom på hans mobiltelefon. gärningsmannen sprang sedan från platsen i riktning mot Brunnsparken.
Patrullen upprättade en anmälan om rån. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.