Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 19:38, Övrigt, Stockholm

09 juli 19:38, Övrigt, Stockholm

Brottsoffret blev under kvällen den 8 juli 2021 bestulen på sin mobiltelefon i Tantolunden. Gärningspersonen hade kommit fram till brottsoffret och de personer hon satt med och frågat ifall de hade någon pant. I samband med frågan hade han sträckt in ena armen mellan brottsoffret och den person som satt bredvid henne. Efter att han hade fått veta att de inte hade någon pant lämnade han platsen i riktning mot Drakenbergsvägen.

Under torsdagskvällen den 8 juli blev polisens sökande efter gärningspersonen utan resultat. I dag var delar av den polispatrull som i går var i Tantolunden på station Stockholm södra. De såg då en man som stämde in på den beskrivning som brottsoffret lämnade. Efter att polisen hade gjort en initial kontroll greps mannen misstänkt för grov stöld.

Se upp för avledande manöver
Ha extra uppsikt över dina saker om en okänd person försöker distrahera eller hjälpa dig. Många fick- och bagagetjuvar använder sig av en avledande manöver, som att spilla något på dig, medan en medhjälpare passar på att ta din plånbok eller väska.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.