Hem » 05 juli 08:06, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

05 juli 08:06, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits eller omhändertagits för fylleri. Polispatruller har utfört ett antal fordonskontroller.

Här kommer ett urval av händelser:

Trafikolycka i Hästholmen

23:58 Polis och räddningstjänst kallades till Stora Lund med anledning av en trafikolycka. En A-traktor (Epa-traktor) hade gått av vägen med två personer i 15-årsåldern. Polisens presstjänst har ingen kännedom om de drabbades skadeläge.

Polisen skriver en anmälan om trafikolycka med personskada utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *