Hem » 04 juli 16:26, Trafikolycka, Älvkarleby

04 juli 16:26, Trafikolycka, Älvkarleby

På E4 norrgående mellan trafikplats 195 Älvkarlen och 196 Hyttön har ett fordon tappat en lastpall som flera andra fordon kört in i.

Sammanlagt fyra fordon ska ha kört in i lastpallen, som låg på vägbanan. Två fordon kunde köras från platsen för egen maskin men två behövde bärgas därifrån. Däremot blev ingen person skadad i samband med händelsen.

Fordonet som tappat lastpallen är okänt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *