Hem » 04 juli 09:57, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

04 juli 09:57, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Ludvika 23:32: Polis larmades till en restaurang efter att en man slagit en man i personalen och uttryckt hot. Mannen hade flera gånger under dagen blivit avvisad av personal. Mannen greps på platsen misstänkt för misshandel, olaga hot samt skadegörelse.

Cruising med högt spelande fordon under kvällen och natten i bland annat Mora, Rättvik, Leksand och Malung-Sälen ledde till många samtal till polisen. Ungdomar har spelat hög musik, skräpat ner och urinerat. Flera ordningsböter har utfärdats av polis och många har avvisats från platserna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *