Hem » 04 juli 08:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

04 juli 08:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Åtta personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:55 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 348 norr om Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad och hon får följa med för provtagning. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

01:02 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan i Sundsvall med anledning av misshandel. Där uppger en man att han misshandlats tidigare av okända personer. Polis skjutsar mannen till sjukvård, håller förhör och ska upprätta en anmälan. Ingen misstänkt person anträffas.

01:47 Rån, Sundsvall
En patrull som befinner sig i Inre hamnen i Sundsvall kontaktas av en man som vill anmäla ett rån. Han uppger att okända gärningspersoner med våld har tagit en ägodel av honom. Det finns i nuläget inga uppgifter om var eller när det skedde. Polis håller förhör och en anmälan gällande rån upprättas.

04:03 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Inre hamnen i Sundsvall med anledning av bråk. Två män och en kvinna var inblandade. Ena mannen misstänks för att ha misshandlat den andra mannen samt haft sönder ett av hans klädesplagg. En anmälan gällande misshandel och skadegörelse upprättats. Den andra mannen och kvinnan misstänks ha misshandlat den tidigare nämnda mannen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *