Hem » 04 juli 00:37, Rån, Sandviken

04 juli 00:37, Rån, Sandviken

En anmälare som hade påträffat en målsägande ringde vid 00:30-tiden polisen. Målsägande, en man i 18-årsåldern, hade blivit rånad av flera gärningsmän i Kungsgården söder om Sandviken. Det tillgripna godset bestod i bland annat plånbok, mobiltelefon samt kläder.

En patrull som beordrades till platsen mötte på vägen fram en personbil som de valde att stoppa. I personbilen färdades fyra personer. Personerna i bilen kontrollerades och i samband med detta anträffades gods som bedöms komma från målsägande.

Personerna i bilen, en kvinna och tre män, är samtliga i 18-årsåldern. De greps misstänkta för rån och anhölls senare under natten av åklagare.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *