Hem » 02 juli 18:47, Rån övrigt, Malmö

02 juli 18:47, Rån övrigt, Malmö

Personrån i Pildammsparken.

Enligt målsäganden, en man i 35-års åldern har han blivit rånad av två okända personer. Rånet har inträffat på en cykelbana inne i Pildammsparken. De två misstänkta har verbalt hotat målsäganden och på så sätt tilltvingat sig mannens mobiltelefon. De lämnar sedan platsen på en cykel. Det finns inga uppgifter om personskador. Polispatrull är på plats för anmälningsupptagning och kontroll i närområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *