Hoppa till innehåll
Hem » 30 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.02 Göteborg, försök till mord
En man i 20-årsåldern kommer in till Östra sjukhuset med livshotande skador. Han blev transporterad dit av i nuläget okända personer. Han har under natten opererats för sina skador. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord men i nuläget finns ingen misstänkt. En trolig brottsplats har identifierats utomhus på Hisingen och platsen har spärrats av. En teknisk undersökning kommer att påbörjas under morgonen.

03.43 Frändefors, brand i traktor
Larm om brand i traktor på en gård utanför Frändefors. Av okänd anledning har en traktor börjat brinna intill en lada full med kor. Räddningstjänsten kunde släcka branden i traktorn och rädda ladan som dock blev rökfylld. Inga uppgifter om skador på varken människor eller kor. Polisen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

04.24 Kungälv, inbrott
På Västra Gatan går larmet från ett café. Väktare som är först på plats kan konstatera att någon tagit sig in i lokalerna genom att lyfta ut ett fönster. Troligen har man stulit kontanter ur kassalådan samt sprit. Polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott men i nuläget finns ingen misstänkt.

Misshandel i relation, Polisområde Fyrbodal
Under natten får polisen in samtal om skrik från en bostad. Polis åker till platsen och där finns en kvinna som blivit slagen i ansiktet med öppen hand av sin pojkvän. Hon behövde inte uppsöka sjukvård. Pojkvännen var inte kvar på platsen men en anmälan om misshandel i relation har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.