Hoppa till innehåll
Hem » 30 juni 03:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

30 juni 03:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:50 Stöld genom inbrott, Kramfors

Patrull skickades till en bostad i Kramforstrakten efter att det inkommit samtal om ett inbrott. När patrullen kom till platsen fanns ingen gärningsman kvar. Patrullen gjorde brottsplatsundersökning och säkrade vissa spår. Anmälan är upprättad och det är oklart i nuläget vad som är tillgripet.

02:17 Drograttfylleri, grov olovlig körning mm, Nacksta Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en kvinna i 45 års åldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott eget bruk. Även passageraren en man i 35 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Bilen är tagen i beslag enligt TBL 7§.De bägge är förda till polisstationen för provtagning. Utredningsarbete pågår och händelsen kommer att uppdateras.

03:11 Grov skadegörelse, Gullänget Örnsköldsvik

Patrull skickades till Coop i Gullänget där tre yngre personer sågs slå söder saker på butiken. Då patrullen kom till platsen påträffades en ungdom som stämde in på beskrivningen och han är nu misstänkt för grov skadegörelse då det visat sig att han slagit sönder kylarfläktarna till butiken. På grund av den låga åldern har inget förhör hållits, anmälan grov skadegörelse är upprättad

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.