Hoppa till innehåll
Hem » 29 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.12 Strömstad, grov stöld genom inbrott
En kvinna i Hällestrand kommer hem under kvällen och upptäcker att det varit inbrott i bostaden. Inbrottet har skett under tiden hon varit ute och gått med hundarna under en timme. Någon har på okänt sätt tagit sig in i bostaden och stulit smycken. Polisen har varit på plats och en anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats.

03.47 Tjörn, försök till mord
Polis larmas till Skärhamn där en man blivit knivhuggen i en lägenhet. Mannen, som är i 35-årsåldern, hade skador på överkroppen och är förd till Sahlgrenska sjukhus i helikopter. En annan man i 35-årsåldern har gripits i närheten av brottsplatsen. Han hade lämnat lägenheten men kunde snabbt hittas av polis. Brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning och polisen har även knackat dörr i området. Förhör har även hållits med vittnen.

Misshandel i relation, Polisområde Älvsborg
En kvinna larmar polisen då hennes make har slagit henne med flera knytnävsslag i ansiktet. Han har även hotat henne. Kvinnan ska inte behövt åka till sjukhus. När polisen kom fram hade maken lämnat hemmet och är ännu inte gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.