Hem » Uppdaterad 2021-06-27 03:57:02 27 juni 03:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 2021-06-27 03:57:02 27 juni 03:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:26 Rattfylleri, Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en man i 30 års åldern gripen gällande rattfylleri. Mannen som blåste positivt i polisens sållningsinstrument fördes till polisstationen för provtagning. Mannen som inte är från Sverige kommer att förhöras under morgonen.

00:02 Misshandel och skadegörelse, centrala Härnösand

Samtal inkom gällande en man som slog sönder saker på en adress i centrala Härnösand. Mannen som är i 50 års åldern hade även misshandlat två personer på adressen. Då patrullen kom till platsen hade mannen lämnat. Patrullen påträffade mannen efter ett stunds letande och de har upprättat anmälan gällande skadegörelse samt två anmälningar gällande misshandel.

01:07 Drograttfylleri, Domsjö

Efter ett trafikstopp i Domsjö är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen som inte hade körkort är även misstänkt för grov olovlig körning. Mannen fördes till polisstationen i Örnsköldsvik för provtagning. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *