Hoppa till innehåll
Hem » 27 juni 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

27 juni 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

23:43 Försök till mord, Varberg
Polisen larmades om ett försök till mord i centrala Varberg. På platsen kunde polispatruller konstatera att att brottet fullbordats varför en anmälan om försök till mord upprättades. Förundersökningen leds av åklagare.  

00:21 Stöld, Kungsbacka
Polisen larmades om ett pågående inbrott på Björkrisvägen. På plats konstateras att någon försök ta sig in i ett förvaringsutrymme vid en ladugård. Polisen skriver en anmälan om stöld. Gärningsmannen hade lämnat platsen innan polisen kom till platsen, troligen hade han blivit avbruten i sin gärning av ägarna till fastigheten.

Misshandel, Polisområde Halland
En kvinna kontaktade Polisen och berättade att hon blivit misshandlad av sin pojkvän genom slag i ansiktet och att han tagit strypgrepp på henne. Pojkvännen ska även ha kastat henne i golvet. Pojkvännen fanns i bostaden när kvinnan ringde till polisen. Polispatrull till platsen som direkt kunde gripa pojkvännen. Anmälan om misshandel upprättades.

02:55 Mordbrand, Halmstad.
Polis larmades om en mordbrand på en camping i Tylösand. Någon ska där ha försökt tända eld på en husvagn med någon typ av brännbar vätska. Branden kunde släckas och en utredning om försök till mordbrand initierades. Ingen gripen i nuläget.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.