Hoppa till innehåll
Hem » 26 juni 07:21, Sammanfattning natt, Västernorrland län

26 juni 07:21, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri, minst tre personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Utöver nedanstående ärenden har polisen även utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott. 

Ett urval av nattens ärenden:

01:44 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil väster om Sundsvall. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande rattfylleri. 

02:40 Misshandel, Ånge
Polisen beordras till en adress utanför Ånge med anledning av ett bråk. Polisen pratar med personer på platsen och tar upp en anmälan om misshandel. 

02:49 Rattfylleri, Ånge
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 i Ånge kommun. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri.

04:30 Misshandel, Sollefteå
Under midsommaraftonskvällen och natten har polisen varit på plats vid ett midsommarfirande i Junsele, Sollefteå kommun. I samband med detta har polisen utfärdat 17 ordningsbot för olika förseelser, polisen har förverkat en del alkohol samt avvisat 12 personer på platsen. En anmälan har också upprättats gällande misshandel efter ett bråk mellan flera personer. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.