Hoppa till innehåll
Hem » 25 juni 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

25 juni 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:02 Polisen larmades till en skola på Mårdtorpsgatan i Linköping med anledning av att en inringare sett flera personer som rört sig runt skolan. Flera polispatruller beordrades till adressen för att utreda vad som inträffade. När första polispatrull kom till adressen såg polispatrullen att flera personer lämnade platsen. En av dessa personer ska ha burit på en elsparkcykel som senare anträffades i närområdet. Två män, båda i 20-årsåldern, stoppades och kontrollerades. Männen är misstänkta för stöld. Elsparkcykeln togs i beslag. De båda männen visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Båda är misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.