Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 juni 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

02.24 Polis larmades med anledning av ett inbrottslarm från en butik i Vadstena. Flera polispatruller beordrades till adressen. När polis kom fram upptäcktes att dörren var öppen men ingen person fanns kvar på platsen. Ett inbrott konstaterades och bland det stulna godset finns smycken till ett okänt värde. Polisen har på olika sätt sökt efter misstänkta gärningsmän, men ännu finns ingen gripen. Polisen har spärrat av butiken i väntan på att en kriminalteknisk undersökning ska göras.

06.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butik i Finspång. När polis kom fram upptäcktes en fönsterruta hade krossats och att dörren var öppen men ingen person fanns kvar på platsen. Ett inbrott konstaterades och avspärrningar har upprättats i väntan på att en kriminalteknisk undersökning ska göras. Det är oklart vad som har stulits ur butiken och till vilket värde.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.